Meubels

De meubels van eStyled worden in samenwerking met u ontworpen. Tijdens een introductiegesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken. Op basis van dit gesprek worden er 2d en 3d ontwerpen gemaakt. Vooral de 3d tekening geeft een goed beeld hoe het meubelstuk er daadwerkelijk uit gaat zien. Bij het uitwerken van het ontwerp wordt al rekening gehouden met de materiaalkeuze en de afwerking. Er zijn heel veel materialen en afwerkingen denkbaar:

- massief hout
- gefineerde materialen
-(hoogglans) spuitwerk
- hpl bepakte materialen, in allerlei kleuren, motieven of zelfs foto's
Na goedkeuring van het ontwerp wordt het meubel gemaakt door de vakvrouw, met veel aandacht en precisie. Ten slotte wordt het meubel op de gewenste locatie afgeleverd en gemonteerd.
Klaar voor gebruik!

Kledingkast "Vera"

Deze kledingkast is voorzien van 2 grote schuifdeuren in klasieke stijl. De kast biedt veel opbergruimte en is in een nis geplaatst.
De tafel is afgewerkt met licht grijze wasolie en heeft een finishing van matte naturel wasolie. Door deze olie wordt de tafel beschermt tegen krassen en vlekken.

Boekenkast

Deze boekenkast is geplaatst in een nis. Hierdoor is de boekenkast een geheel geworden met de ruimte wat een rustige uitstraling geeft. Daarnaast biedt de boekenkast veel opbergruimte.
De boekenkast is gemaakt van plaatmateriaal met een noten-fineer.

Vergadertafel 'Nimitz'

Uit massief eiken balken is deze grote vergadertafel gemaakt. De afmetingen zijn 4.00m bij 1.40m en biedt plaats aan 16 personen.
De tafel is afgewerkt met licht grijze wasolie en heeft een finishing van matte naturel wasolie. Door deze olie wordt de tafel beschermt tegen krassen en vlekken.

Boekenkast 'Corina'

Deze stijvolle boekenkast van 2,65 meter hoog heeft wel 16 meter aan schapruimte. De corpus van de kast is van Amerikaans wit eiken fineer. De schappen zijn van door en door zwart MDF met koplatten van massief eiken.
In het bovendek zitten 4 inbouwspots die bedienbaar zijn met een niet zichtbare touchdimmer.
Het geheel is afgewerkt met een white wash hardwax olie en een laag transparante hardwax olie.


Reactie klant: ' Helemaal super. Het ziet er zo mooi uit! Goed gedaan.'

Kleding kast 'DiT'

'DiT' is geplaatst onder een schuin dak. Door het schuine dak is de ruimte van de kamer beperkt en moest optimaal gebruikt worden.

Het binnenwerk van de kast bestaat uit wit plaatmateriaal. In het bovenste deel bevinden zich schappen en onderin is een uitschuifbare rail waarin kleding aan gehangen kan worden. De vouwdeuren zijn van eiken fineer. Deze kast is een perfecte aanvulling in de ruimte.


Reactie klant: 'Zeer tevreden met deze mooie kledingkast. Erg praktisch en kwalitatief goed uitgevoerd.'

Kleding kast met wastafel meubel

Op een verbouwde zolderverdieping staat nu een kledingkast met bijpassend wastafelmeubel onder een schuin dak.

Eén voorwaarde: de ruimte achter de kast moest nog bereikbaar zijn als opslag ruimte. Het binnenwerk is van wit plaatmateriaal, 2 delen schappen en 2 delen hanggedeelte. De schuifdeuren zijn van wengé fineer. Deze hele wand van kast en wastafelmeubel past hier precies en vormt een mooi geheel met de rest van de ruimte.


Tafel en kast met inlegwerk

Deze 3 tafeltjes zijn gemaakt van massief esdoorn en als finishing touch ingelegd met latjes wengé. Het contrast tussen deze twee houtsoorten geeft een mooi en speels effect.

De 2 kleinere tafeltjes passen over de lange smalle tafel. De bijpassende glazenkast met hetzelfde inlegwerk maakt het geheel af.

Kleding- schoenenkast

Deze robuuste kleding/ en schoenenkast is een eye catcher in de slaapkamer. De kast is gemaakt van massief eiken en eiken gefineerde platen. De bovenkant is met behulp van een buigmal gemaakt. In het midden zitten 3 uitschuifbare kasten met daar in diverse maten schoenenvakken. De deuren zijn met de hand gefineerd om het zichtbare motief te creëren.

Salontafeltjes 'Old oak'

Deze 2 tafeltjes zijn gemaakt van oude vloerdelen van massief rustiek eiken. De afmetingen bedragen 50cm x 50 cm x 45 (lxbxh). De tafeltjes zijn voorzien van een schuiflade die nauwelijks zichbaar is. Deze lade biedt veel extra bergruimte. De tafeltjes zijn afgewerkt met een teakbeits en een transparante hardwax olie.

Deze `old oak´ tafeltjes passen eigenlijk in ieder interieur.

"Winkelbalie"

Deze balie staat samen met een bijpassende werkbank en grote tafel in een winkel voor gitaren. De balie, werkbank en tafel zijn volledig gemaakt van massief eiken.
Daarnaast is ook nog gebruikt gemaakt van metaal voor de industriële look. Het geheel is afgewerkt met hardwaxolie.

Laatste nieuws

2013-04-04 eStyled facebook pagina beschikbaar
De eStyled Facebook pagina is nu beschikbaar!!!

2013-04-03 Decoratieve letters in de aanbieding
Diverse decoratieve letters nu in de aanbieding. Kijk snel op de pagina!!!.

2012-20-12 Decoratieve letters beschikbaar
Sinds kort maakt eStyled ook decoratieve letters van hout en piepshcuim. Op de volgende pagina zijn enkele voorbeelden te bezichtigen die eStyled gemaakt heeft.

2012-05-06 Kinderkamer pagina beschikbaar
Op de kinderkamer pagina zijn enkele voorbeelden van kinder meubels te bezichtigen die eStyled gemaakt heeft.

2012-01-26 Commode en ledikant project gestart
Begin gemaakt met commode en leikant van massief wit eiken. Hout gezaagd en geschaafd.

2012-01-25 Kledingkast geplaatst
Deze kledingkast is geplaats bij de klant.

2011-12-04 Kledingkast foto's geplaatst
Deze kledingkast wordt voorzien van 2 grote schuifdeuren in klasieke stijl.

2011-10-26 Boekenkast gereed
De boekenkast is gereed en geplaatst bij de klant.

2011-10-03 Vergadertafel gereed
De vergadertafel is gereed en geplaatst bij de klant.

2011-07-30 Princessenkamer foto's
Project foto's "Princessenkamer" toegevoegd.

2011-07-30 Studeerkamer kast foto's
Project foto's "Studeerkamer kast" toegevoegd.

2011-06-01 Boekenkast foto's
Project foto's "Boekenkast" toegevoegd. De boekenkast bestaat uit 2 delen die in een hoek zijn opgesteld...

2011-05-28 Kledingkast afgerond
Na het plaatsen van de laatste afwerkplinten is de kledingkast helemaal gereed afgeleverd. De kast kan nu in gebruik genomen worden. Wij wensen de eigenaren veel plezier.

Contact

E. van den Brink
info@estyled.nl
06-36037063